B.Emtman Design mot mobbning!

B.Emtman Design mot mobbning!

Dina pengar går till Friends arbete mot mobbning

Skänk via internet

SMS:a vänskap 427 till 72980 för att skänka
Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: vänskap 427 Anna Andersson


Från och med den 1:a februari 2013 hanteras betalningar vid SMS-köp inte längre av din operatör utan istället av operatörernas (Telia, Tele2, Telenor och Tre) gemensamma betalningstjänst WyWallet. Läs mer om WyWallet här: WyWallet.se.

Hej!
Jag har startat den här insamlingen för att kunna bidra till Friends arbete mot mobbning! Det är alldeles för många man hör om idag som blir mobbade, både fysiskt och över internet. Det finns så många sätt att trycka ner en människa idag och det måste få ett slut! Många barn och ungdomar har höga krav på sig själva, i skolan och i den idrott de utövar, EN människa kan få denna/dessa människor att må så dåligt att de till och med inte vill finnas mer. Att de lämnar världen och anhöriga bakom sig. Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något!

På min fritid gör jag produkter, bland annat smycken, som jag säljer och där en viss procent eller hela beloppet av produkterna går till just Friends!


I denna insamling kommer de pengar, som kommer från produkterna jag säljer, att sättas in men vill man vara med att bidra ändå så går det självklart bra!


Expandera

Tipsa en vän
Tipsa en vän   Skicka ett meddelande Skicka ett meddelande   Få en widget Få en widget

 

Jag vill ha en sådan sida Jag vill ha en sådan sida


Sidas url:

Mål:
Utveckling: %
Uppnått:
Antal besökare

1935

Gåvor

0

Dagar kvar

131

 
Namn Belopp Datum Kommentar